Elhalasztották a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenését

2022-01-12 18:13:00

A Stalker 2: Heart of Chernobyl az év egyik, ha nem a legjobban várt projektje. A GSC Game World ikonikus szériájának új tagja azonban a vártnál később kerül megjelenésre, az eredetileg áprilisra tervezett debütálás decemberre csúszott.

A csapat elmondása alapján további hat hónap fejlesztés szükséges ahhoz, hogy megvalósíthassák minden elképzelésüket, és elérjék a játék kívánt állapotát. A S.T.A.L.K.E.R. 2 egyébként a stúdió eddigi legnagyobb projektje, mely minden eddiginél alaposabb tesztelést és polírozást igényel, a fejlesztés addig tartson, amíg tartania kell ahhoz, hogy a várt minőségben vehessük kézbe a terméket. 

Az új megjelenési dátum december 8-a, mely nagyjából fél éves csúszást jelent az eredeti tervekhez képest. Bár a közleményben a késés okát nem fejtették ki, úgy gondolom, a tavaly év végén az NFT-kről hozott döntés is önthetett egy kis homokot a gépezetbe... Az eredeti debut közelségének ellenére nem láttunk túl sokat a játékból, remélhetőleg ez nemsokára változik. Akárhogy is, az utóbbi időszak nagy megjelenéseit figyelembe véve inkább késsen, minthogy alulteljesítse az elvárásokat!

vissza