Elex - októberben jön a Piranha Bytes és a THQ Nordic RPG-je

2017-06-04 10:54:24

A poszt-apokaliptikus világot keveri a tudománnyal és a varázslattal. Felettébb érdekes!


 

Bár a CD Projekt Red és a BioWare még mindig elől jár RPG-k terén a The Witcher-rel és a Dragon Age-dzsel, a Piranha Bytes-nak sincs oka szégyenkezni. A kalózos Risen széria és a Gothic játékok is nagy királyok voltak a maguk idejében, de még mindig képesek lekötni a rajongókat. Ez utóbbi kettőt idén az Elex követi, mely látszólag tökéletesen ötvözi a tudományt, mechanikát a varázslattal, a fantasyt a sci-fivel.

Egy nyitott világú sandbox játékról beszélünk, melynek mind az öt régiója bejárható a kezdetektől fogva. Természetesen ezek mindegyike hemzseg a változatosabbnál változatosabb ellenségektől, melyek megsemmisítésére a számszeríjaktől kezdve egészen a futurisztikus lézerpisztolyokig szinte minden a rendelkezésünkre áll. Összesen négy frakcióhoz csatlakozhatunk, döntéseink a saját kezünkben vannak, melyekkel megmenthetjük, vezethetjük, de akár véget is vethetünk a Magalan világának.

Az egész sztori Magalan-ban, egy meteorit-becsapódás által sújtott világban játszódik. Emberünk egy Alb, aki csak e kozmosz életerejével, az elex-szel volt etetve. Hatalmas szörnyek, gyilkos robotok, és egy hatalmas, változatos világ: mindezt október 17-én kapjuk kézhez PC-ra, Xbox One-ra, és PlayStation 4-re.

vissza