Elden Ring – a fejlesztés nem állt le, Phil Spencer még játszott is vele

2020-11-11 18:29:00

Emlékeztek még a 2019-es E3 konferenciára? Na, és az ott megjelent egyik legambíciózusabb projektre? Igen, az Elden Ringről van szó, melyről azóta szinte semmit nem hallottunk, azonban most megtört a jég... Jó hallani, hogy a fejlesztés továbbra is zajlik, a munkálatok rendben folynak, egy, a GameSpot-nak adott interjúban pedig Phil Spencer, az Xbox feje beszámolt tapasztalatairól, ugyanis ő már játszott vele.

Aki esetleg nem hallotta volna még e címet, a From Software üdvöskéjéről van szó, melynek rendezői székébe Hidetaka Miyazakit ültették, a világépítést pedig George R.R. Martin-ra (igen, a Trónok harcás csávó) bízták. 

"Valójában rengeteget láttam, elég sokat játszottam vele. Mint valaki, aki játszott Miyazakit össze játékával, bizton állíthatom, hogy az eddigi legambíciózusabb játéka, melyet valaha készített. Ne értsetek félre, imádom minden projektjét, de látva néhány mechanikai dolgot, illetve hogy ő és a csapat éppen miken dolgoznak... Imádom! Jó látni, hogy még önmaga számára is kihívás ez az egész!" – nyilatkozta Phill Spencer. Hozzátette, Miyazaki elhagyta a szobát, miközben ő játszott, vélhetően azért, mert nem jó játékos. A visszatérés után hosszan elbeszélgettek, és ahogy az igazgató mondta: "rendkívül szenvedélyesen beszél arról, amin dolgozik, és ezt is jó látni. Imádok vele dolgozni, és izgatott vagyok, hogy ilyen címek jutnak el platformunkhoz."

Ezek hallatán reméljük, nem kell sokat várni, hogy további információk lepjék el az internetet az Elden Ring kapcsán, és bízunk benne, hogy a megjelenés is a belátható jövőn belül esedékes lesz. Aki többet kíván tudni a játékról, irány a PCGamer "Minden, amit eddig tudunk" nevezetű cikke, illetve a GameSpot interjúja!

vissza
Legolvasottabb cikkek