Egy újabb világvége tiniregény adaptációja frissül

2015-11-14 18:19:58

Vannak szerethető (Éhezők viadala), és kifejezetten gusztustalan, sci-fi tini könyvből készült mozik (A Burok). Aztán vannak a közepes nézhető filmek, amik alapja egy, szinte teljesen egyforma tini trilógia. Utóbbiakhoz tartozik A Beavatott széria is, ami jövő márciusban folytatódik, és végre megkaptuk az első előzetest is.


 

divergent0001divergent0002divergent0003

Eddig két Beavatott filmet mutattak be, ebből az első egy viszonylag jónak nevezhető mozi volt míg a második, egy igen gyenge amatőr folytatás, tele klisékkel és egy teljesen felesleges lezárással.

Hiába, a kasszáknál eddig szépen szerepelt a sorozat, ezért a vonat nem áll meg egészen 2016. márciusáig, amikor is elérkezünk A Hűséges 1. részének bemutatásának állomására. Igen, 1. rész, mert mi sem lenne közönségbarátabb, minthogy az utolsó kötetet ketté szelve mutassák be, ez mostanában úgyis olyan népszerű a tini regényadaptációk világában (Harry Potter, Éhezők viadala).

A történet szerint Tris és társai kijutnak a zóna kapuján, és felfedezik a félig halott, félig csúcstechnikával felszerelt világot, ami igen szép. De tényleg, aki szereti a 30 emeletes épületek, lerombolt falait benövő gazok látványát, annak már most érdemes lehet lefoglalózni a jegyet. Aki már a történetre is kényes azt lehetséges, hogy nem fogja megfogni az alábbi igen beszédes előzetes sem.

vissza
Legolvasottabb cikkek