Egy perc alatt "Battery full"? Meglehet!

2016-01-03 15:40:15

Véleményem szerint nem én vagyok az egyedüli, aki a PC-jéhez nem minden esetben az egér-billentyűzet kombót veszi igénybe, hanem valamely konzol kontrollerével játszik.


 

 

Nem, nem csak ti jártatok már úgy, hogy a legpörgősebb és legtöbb figyelmet igénylő résznél szállt el a kontrollerből a lélek. És igen, elég idegesítő... Vagyis volt, egészen eddig, legalábbis ezentúl lesz rá megoldás! A Dualshock 4-et használók ez esetben egy konnektor közelébe húzódnak és töltővel folytatják a játékot, az Xbox kontrollert használóknak új elemeket kell keríteniük. Ezúttal utóbbi körbe esőkhöz szól szózatunk!

A Performance Designed Products nevű cég ígéretei szerint legújabb találmányuk 60 másodperc alatt képes feltölteni kontrollerünket. Gondolnánk persze, néhány perc erejéig, amíg befejezzük az éppen folyamatban lévő missziót, de nem. Állításuk szerint 10-12 órát is kihúz e töltéssel.

PDP-Super-Charger-800x420

Egyenlőre mind az ára, mind pedig megjelenési dátuma ismeretlen, de az idei, 2016-os, január 8-án esedékes Consumer Electronics Show-n (CES-en) nagy figyelmet fordítanak majd a termékre.

Izgatottan várjuk!

vissza