Aláírásokat gyűjtenek a tiszta Deadpool moziért!!!

2016-01-17 09:23:07

A Deadpool karakteréről szóló képregény, játék és persze a film se a fiatalabb korosztályhoz szól. Persze egy képregényt és egy játékot akár még egy 8 éves kis srác is elmismásol, de a mozi más tészta.


 

Történetünk főhőse a nyolc éves Matthew, aki irgalmatlanul nagy Deadpool fan. Annyira nagy, hogy nem bírná ki ha a premierkor nem látná moziban kedvenc piros ruhás őrültjének kalandját, ezért az Amerikában már oly népszerű "Győzzük meg a maradi ősöket, hogy a film/játék számomra ártalmatlan, sőt csak jobb ember leszek tőle" kampányt használta.

A Motion Picture Association of America R besorolást akasztott a Február 12-én moziba érkező film nyakába, ami annyit tesz, hogy 17 évnél fiatalabb csak szülői beleegyezéssel és jelenléttel tekintheti meg a műsort. Nos főhősünk levelet írt édesanyjának amiben kifejti, hogy milyen jó hatással lenne rá az ha elvinné erre a filmre.

Például:

-mindig kitakarítaná a szobát

-mindig megcsinálná a házit

-a vetítés alatt eltakarná a szemét és befogná a fülét a számtalan erőszakos, káromkodós és nem utolsó sorban szexuális töltetű jeleneteknél

Deadpool_Negasonic_Teenage_Warhead

Főhősünk nincs egyedül, ugyanis a film besorolását megvétózni kívánó petíciót már 1300-an írták alá. Céljuk nem is feltétlenül az, hogy a moziba kerülő R besorolású filmet úgy alakítsák át a készítők, hogy kisebbek is lelkiismeret furdalás nélkül bevándorolhassanak a mozikba, hanem csak annyi, hogy vágjanak össze egy az ő korosztályuknak is egy PG13 besorolású filmet.

A 20th Century Fox és Ryan Reynolds se válaszolt a petícióra, de az biztos, hogy újravágni a filmet kevesebb mint egy hónap alatt nem lehet. Viszont a bemutatott előzetesek között is volt olyan ami nem kapott 18-as karikát, szóval a DVD megjelenésre lehet, hogy összeraknak egy szétvágott, kisípolt, és kikockázott jelenetekkel teli verziót is.

A hazai mozikban február 11-én már jegyet lehet váltani a filmre. Te mit gondolsz, érdemes szétvágni a Deadpool-t?

 

vissza