Dying Light - további fejlődési szintek jönnek

2015-12-23 07:37:26

Reméljük, a múltkori figyelmeztetésünkre mindenki elővette, vagy legalább megkereste a Dying Light lemezeit, hogy februárban már ne kelljen a tevékenységek ezen részével időt elpazarolni! Ráadásul van még egy érvünk emellett.


 

 

Igaz, hogy lassan egy éve már annak, hogy a Dying Light megjelent, de az eddig a The Following - Enhanced Edition kapcsán szivárogtatott információk alapján azt hiszem joggal mondható, hogy a java még csak most jön!

Arra már korábban fény derült, hogy rengeteg tartalmat kapunk a februárban debütáló DLC-vel egybekötött felújított változatban. Arról is tudtunk, hogy a sok csecsebecse, grafikai- és hangbéli tuningok mellett egy új nehézségi fokozat is tiszteletét teszi. Most pedig egy valamivel több, mint egy perces videóval egybekötve a Techland nyilvánosságra bocsátotta a hírt, miszerint újabb 250 szinttel lesz lehetőségünk feljebb tornászni magunkat a fejlődési létrán, ezek közül pedig minden 25. nagyobb jutalmakkal is jár.

Ezen szintekre szert tehettek a Dying Light: The Following - Enhanced Edition megvásárlásával, de az eredeti játék részeként is egy frissítés formájában. E tartalmak 2016 február 9-től válnak elérhetővé PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

vissza
Legolvasottabb cikkek