Dying Light: The Following - Harry Potter Easter Egg

2016-02-27 10:53:37

A Dying Light új kiegészítője, a The Following nagy sikernek örvend a játékosok körében. Úgy tűnik a zombiölés sosem megy ki a divatból. Persze az is hozzátesz az élményhez, hogy a készítőknek jó a humoruk és különféle Easter Eggeket helyeznek el a játékban: jelen esetben egy híres varázslóval kapcsolatosan.

 

Egy vinc817 nevű Reddit felhasználónak sikerült rábukkanni a mágikus utalásra. Vinc talált egy szekrényt az egyik házban a lépcső alatt, ami erősen Harry hálószobájára emlékeztetett, a kegyetlen Dursley családnál. Szegény fiút nem tartották túl jól a mostohaszülei, féltek is tőle, így egy lyuknyi helyen kellett élnie. Persze aki látta a filmet, vagy olvasta a könyveket, ezt már biztosan tudja. Még egy varázslósapka is fekszik az ágyon, hogy még egyértelműbb legyen az asszociáció! Persze Harry jellegzetes szemüvege sem hiányozhat a dobozokból összetákolt komódról.

3013237-hp4

TheGenericBrit készített is egy YouTube videót az Easter Eggről, ahol bemutatja a szobát és magát a házat is, amivel egyértelműen nincs valami rendben. Egy koponya  a polcon elkezd forogni, sőt, még szellemekkel is találkozhattok! Ráadásul azt is elmagyarázza, hol találhatjátok meg mindezt.

Szeretitek az ilyen és ehhez hasonló Easter Eggeket?

vissza