Dying Light: The Following - a Season Pass-szel együtt drágul

2015-11-25 20:12:23

A Techland zombilövöldéje hatalmas sikert aratott. Szerintem nincs sok olyan köztetek, aki még ne próbálta volna ki. Ám az ember mindig többet akar, és be kell látni, ennyi idő után tényleg nem ártana valami újat mutatni.


 

 

A Dying Light játszótere sem volt kicsi, de bizonyára hallottatok róla, hogy a The Following nagyobb területet kínál majd, mint az eddigi összes bejárható rész a játékban. Ez okból is kifolyólag a kiadó is belátta, a kiegészítő önálló játékként is felvehetné a versenyt, ám a halasztás kockázata miatt nem kísérletezik e tény megvalósításával. A DLC egyébként kész van, már az utolsó simításokat végzik rajta, ám a terület nagysága mellett az ár is emelkedik. Az eredetileg 15 dolláros helyett 20 dolláros árcímkét kap a projekt, míg a Season Pass-ért 20 helyett 30 dollárt kell majd kipengetni.

Névtelen

Azonban két jó hírrel is szolgálhatunk: aki már megvásárolta, nem érinti a dolog, illetve, hogy az árváltozás csak december 8-tól esedékes, szóval addig a "régi" áron lehet beszerezni!

A The Following valamikor 2016 elején jelenik meg.

vissza