Dying Light - nemsokára ideje újra előkeresni

2015-12-13 14:29:04

Lassan egy éve már, hogy megjelent a játék, azonban vannak, akik még mindig nem tették le. Akik pedig már a polcra tették porosodni a lemezt, lassan ideje újra előkeresni, új híreink vannak!


 

 

A Dying Light lenyűgözően sokáig képes lekötni az embert, főleg, ha barátokkal karöltve, kooperatív módban vágunk bele. Teljesen biztos vagyok benne, hogy néhányan a megjelenés óta egyszer sem tették túl mélyre a játékot. Akárhogy is, most szinte mindenki újra elő fogja keresni. Jönnek az új kiegészítő, a The Following és az Enhanced Edition, mi több, már a dátum is megvan.

A Techland-nak annak idején volt néhány „hadjárata”, melyek teljesítéséért cserébe, ígéreteik szerint különféle kiegészítő tartalmakat kapunk. Nos, megtudtuk e DLC-k mikor is debütálnak pontosan! A dátum pedig 2016. február 9-e. Az előbb említett The Following és az Enhanced Edition szintén ezen a napon mutatkozik be. A 60 dolláros árban minden eddigi, és az aznap megjelenő tartalmak is helyet kaptak. Azonban nem csak ennyiről van szó. Kihívások, küldetések, grafikai újítások, fegyverek, mozdulatok, animációk, játékbeli hangok, felszerelések, új NPC-k, és még egy új nehézségi fokozat is beköszönt a csomagba.

Ja, és majd elfelejtettem: Aki már birtokolja az alapjátékot és a Season Pass-t, nem kell fizetnie a tartalomért! Ez utóbbi egyébként immáron 5 napja drágult!

A Drink for DLC kampányt sem hagyják figyelmen kívül, egy elkészítési ábrát kapunk majd ezzel kapcsolatosan. Sokat nem tudni róla, de az elektromossághoz van köze... És hát tudjuk mi van akkor, ha keresztezzük a folyadékot a ménkűvel. Elárulom, ellenségeinkre nézve semmi jó!

dying_light

Fel a kezekkel, aki várja a februárt!

vissza