Dying Light - már magyarul is játszható

2015-12-24 12:25:41

Mostanában annyit hallani a Techland játszóteréről, hogy már-már én is azon vagyok, hogy újra előhalásszam és invitáljam a haverokat ismét egy kis co-op mókára.


 

 

Igaz, volt aki úgy kérte kölcsön, és a nemrég bekövetkezett drágulás után lehet, hogy meg sem akarná venni magának. Bár az Xbox Live és a PlayStation Store leárazások mellett a Steam Slae is elkezdődött, szóval van még esély! Akit pedig a nyelvismeret hiánya akadályozott a játék elkezdésében, annak is van egy jó hírünk: Megérkezett a magyarítás!

Februárban jön a The Following - Enhanced Edition, de most már mindenkinek megvan a lehetősége, hogy e dátumig az alapjátékot kijátssza, hiszen a kiegészítőben újabb 250 szintről van szó. A telepítési útmutatót - automata telepítő hiányában - érdemes elolvasni, mielőtt nekiestek a fájlok ide-oda másolásának. Kövessétek pontosan az instrukciókat, és egy jó tanács, készítsetek másolatot a fájlokról. Ja, és még valami: a nyelvi csomag installálásához az 1.6.0-ás frissítés vagy a The Bozak Horde DLC is szükséges az alapjáték mellé.

A magyarítást innen van lehetőségetek letölteni! Xenque-nak köszönjük, nektek pedig jó szórakozást hozzá!

vissza