Dragon Ball Z - ez a fan-made játék jobb sok eredeti kiadásnál is

2017-04-10 22:57:19

Remélhetőleg a szériát senkinek nem kell bemutatni... Újabb kalandba vághatunk bele!


 

A Dragon Ball Z című anime rengeteg játékkészítőt megihletett már, melyek közül személyes kedvencem mai napig a Legacy of Goku széria. A közönség nagy bánatára ezen készítmények igencsak nagy halmaza a PC-t, mint platformot, nem látogatta meg. E szabályt erősíti a Steam is, melyre fellépve csak a Xenoverse-t és annak folytatását leljük. Félreértés ne essék, semmi baj nincs velük, ám mégsem nyújták a kellő hangulatot számomra.

Itt van azonban a Hyper Dragon Ball Z, mely egy ingyenes, 2D verekedős játék, és talán a Street Fighter II-re hajaz a legjobban. Bár az irányítás kissé nehézkes, meglepően jó elfoglaltságot képes nyújtani! Érdekessége, hogy teljes mértékben fan-made alkotás, melyet a M.U.G.E.N. motor hajt. Jelenlegi verziójában kilenc karakter közül választhatunk: Goku, SSJ Goku, Vegeta, Majin Vegeta, Gohan, Piccolo, Frieza, Babidi, és Hercule. A fejlesztők tervezik, hogy még idén bővítésre kerül a projekt Android 18-nel, Super Buu-val, Gotenks-szel, Krillin-nel, és Tien-nel.

dragon ball z

Harctérül összesen 21 helyszín szolgál, melyek mindegyikét az anime története ihlette. Ha megtetszett a játék, az adott régiókra kattintva érhető el a letöltési link. Észak- és Dél-Amerikában is vannak szerverek, de Európa sem marad ki a buliból. Mindennek tetejére egy Discord csatorna is adott, hogy a véleménykifejtésre és a változtatások javasolására adódik lehetőségünk. Reméljük, a hivatalos DBZ játékok mögött álló Bandai Namco nem kívánja megszüntetni eme tüneményt.

vissza