Doom - melyik platformon hogy fog futni?

2016-02-27 11:45:41

Nos, nem hiszem, hogy bárki is fejforgatás nélkül elment az idei Doom-megjelenés híre mellett. Újabb információk kerültek terítékre.


 

Ahogy debütálás előtt már megszokott, több információ is kiszivárog az adott projektről. Természetesen előzetes nélkül egy játék sem maradhat, valamin csorgatni kell a nyálát a rajongóknak. Megtudtuk azt is, milyen hosszú lesz a játék kampány része, illetve, hogy ezalatt milyen ellenfelekre számíthatunk majd. Kiderült, hogy attól függetlenül, hogy a játék milyen gyönyörű látványvilággal büszkélkedhet, a fejlesztők célja elsősorban a sebesség.

Doom 4 3

Újabb információk kerültek napvilágra, miszerint nem várt eredményeket sikerült elérni. A Bethesda saját, hivatalos blogján erősítette meg, hogy a Doom konzolokon is eléri 1080p felbontáson a 60 FPS sebességet. A játékot az idTech 6 hajtja, amit a több helyről "összekapart" csapatnak olyan remekül sikerült összeraknia, hogy ilyen paraméterek mellett is szebb vizualitást produkál, mint más projektek fele ilyen sebességgel.

A Doom május 13-án debütál PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, ez utóbbiak örömére pedig a játékhoz ingyen jár az első és második rész is.

vissza