DLC karakterrel emlékezik a Monolith elhunyt munkatársára

2017-09-02 18:39:12

Igazán kedves gesztussal, a játékon belül emlékeznek elhunyt munkatársukra a fejlesztők.


 

Forthog, az ork-ölő neve valószínűleg nem cseng ismerősen egyik hardcore Tolkien rajongónak sem. Nos, ez valószínűleg azért van, mert ő valójában egy kiegészítés, melyet a Monolith csapata szőtt bele ezen univerzumba. A Middle-earth: Shadow of War újdonsült szereplője pedig nem más, mint Mike Forgey tiszteletére került Középföldére.

Forgey még 2016-ban hunyt el rákban. Ő volt a stúdió ügyvezető producere, aki amellett, hogy mindenki nagyszerű barátja volt, mindig készen állt a fejlesztésbe való beugrásra, és ott segítsen, ahol a leginkább szükséges. Bár Mike-ot elvesztették, szeretnék örökre becsülni emlékét, így az ott lévő halhatatlanságát e legendás ork-gyilkos által teszik személyessé.

Úgy hangzik, mint a Fallout legendás karaktere, aki szükség esetén felbukkan, megtisztítja a terepet, majd továbbáll. Nos, hasonló ötletük támadt Stephenséknek is, így mikor térdre kényszerülünk egy (vagy akár több) orkkal szemben, Forthog néhány esetben pont a környéken kóborol, így véletlenszerűen megmenthet bennünket. Ez nem minden esetben fordul elő, de van rá esély. Ez valóban Mike személyiségét tükrözi.

Forthog kiegészítőként lesz megvásárolható 5 dolláros áron, 2019. december 31-ig pedig minden egyes, az Egyesült Államokban lebonyolított vásárlásból 3,50$-ral a gyászoló családot támogatják. A Middle-Earth: Shadow of War október 10-én kerül megjelenésre.

vissza