Division - részletek az Update 1.7-ről

2017-06-27 19:23:18

Kevésbé extenzív, mint a korábbi frissítések, de a támogatás továbbra is megmarad.


 

Bő egy hónappal ezelőtt érkezett meg az 1.6.1-es frissítés, melynek keretein belül egy idegesítő hiba is eltűnt, valamint ez hozta el a várva várt loadout-okat a játékba. Akkoriban terjedt el a hír, miszerint ezt eredetileg az 1.7-es update tudhatta volna magáénak, ettől függetlenül úgy gondolom, a Division továbbra is megérdemli a támogatást.

A közelgő nagy frissítéssel kapcsolatosan már terjengtek pletykák, azonban három dolgot már biztosan, tudunk, mely helyet foglal e körben: globális események, kitüntetések és osztályozott felszerelések. Ezen eventek Global Modifiers néven terjednek majd el, átfogóan hatnak majd a nylít világra, mi több, a szabályok a játékstílushoz igazodnak majd. Ezek teljesítése után különféle tokenek ütik majd markunkat, melyeket felszerelésekre válhatunk be.

divisionA kapott holmikkal kapcsolatban a Ubisoft elmondta, maximális gear score-t kölcsönöznek majd a játékosoknak anélkül, hogy más területre negatív hatással lennének. E pontszámok értéke még mindig korlátozva van 256-on, azonban a Classified Gear-rel „észrevétlenül” tovább nyújthatjuk a statokat.

A kitüntetéseket véleményem szerint nem kell túlmagyaráznom, egy beépített achievement rendszerről beszélünk, melyről bővebben itt olvashattok! Ami az eseményeket és felszereléseket illeti, szintén bővebb információt találtok a Steam honlapon. Akinek könnyebben emészthető tájékoztatásra van szüksége, a fenti videóban MarcoStyle remekül elmagyarázza, mit is kell pontosan tudni (angolul tudóknak).

vissza
Legolvasottabb cikkek