DiRT 5 – csúszik a megjelenés

2020-09-07 18:48:00

A Codemasters ötödik számozott murva-mókája valahogy nem akar megjelenni. Az eredeti tervek szerint október 9-én érkezett volna a polcokra, majd ezt 16-ra tolták, míg végül nemrég bejelentették, további három hétre lesz szükségük a fejlesztőknek. A Codemasters egy nyilatkozatot is poztolt a Twitteren, melyben kifejtette e döntés okait. Közrejátszik a következő konzolgeneráció lehetőségeinek kihasználása is. Hozzátették, a jeles napig folyamatosan szállingóznak majd az információk, képek, és videók.

Úgy fest, a széria ezúttal más irányba mozdul. A játékosoknak – a széria történelmében először – lehetőségük nyílik saját pályák létrehozására, szerkesztésére, és megosztására a Playgrounds névre keresztelt szerkesztő segítségével. Ezt párosítjuk egy játékmóddal, és bőghetnek a motorok. A karrier mód is megújul, ismert szereplőkkel vethetjük bele magunkat a kalandokba.

A megjelenés immáron november hatodika, legalábbis ami a PC-t és a konzolokat illeti. Stadiara valamikor 2021 elején látogat el a projekt.

vissza
Legolvasottabb cikkek