Desperados 3 – új előzetesek érkeztek

2020-06-08 18:23:00

A Desperados 3 létezése már öngamában felkavarta a port a videojátékok világában. Valamivel több, mint egy hónappal ezelőtt kaptunk bővebb betekintést egy előzetes keretében a projektbe, melyek után a karakterek is külön-külön bemutatkoztak. A dátum nem változott, a THQ Nordiq június 16-án szállítja a programot, most pedig két újabb trailerrel lettünk gazdagabbak.

Az első videó egy interaktív anyag, mely a valós idejű stratégia és a lopakodás fő elemeit hivatott kiemelni. A nem egészen egy perces kis videóből kiderül, lehetőségekből nem lesz hiány, megannyi módunk lesz rajtaütni az ellenségen.

A második videó érdekessége, hogy kis miniatűr elemekből alkották meg. Az eredmény magáért beszél, nem csak drámai, de művész képek születtek Clemens Wirth keze munkája által. 

Aki esetleg ne hallott volna még a játékról, a Desperados 3 egy erősen sztori-vezérelt, taktikai, lopakodós, valós idejű stratégia projekt, mely ezúttal a Desperados: Wanted Dead or Alive előzményeit dolgozza fel. Minden játszható karakter egyedi képességekkel bír. A megjelenés – ahogy már említettem – június 16-án esedékes, és bizakodva várjuk. Az eddig látottak alapján méltó epizódot kapunk a szériához mérten is, de reméljük, a Mimimi Games a vártnál is magasabbra helyzi a lécet! További információért látogassatok el a játék hivatalos honlapjára!

vissza
Legolvasottabb cikkek