Suicide Squad: Delevigne Delevinge ellen

2016-07-16 09:38:34

Elképesztő lehet ilyen csapatban lenni! A Suicide Squad – Öngyilkos osztag (Suicide Squad, hazai bemutató: augusztus 4.) összehozta a kamera előtt Will Smith-t, Margot Robbie-t, Jared Letot, Ben Afflecket, Scott Eastwoodot, Joel Kinnamant, Viola Davist és Commont. A forgatásról szóló beszámolóiban minden színész kiemeli, hogy a közös kemény munka során a társaság elképesztően összekovácsolódott: az akciójelenetek gyártása – levegőben, víz alatt, tűzben és felhőkarcolók tetején – olyan volt, mintha közös túlélőtáborban töltöttek volna néhány hónapot.

Egyedül Cara Delevigne emlékszik másképp. A kettős szerepet (egy amerikai archeológusnőt és egy több ezer éves varázslónőt) alakító szupermodell számára nem az első forgatási napján teljesített húszméteres zuhanás, sem a Will Smith-szel vagy Jared Letoval való találkozás volt a legemlékezetesebb. Ő akkor csodálkozott el a legjobban, amikor saját magával találkozott. A kettős szerep két – egymástól rettentően különböző – figuráját ugyanis több hetes különbséggel vették fel, és Delevigne csak hetekkel később csodálkozhatott rá arra, ahogy az egyik teste a másikká alakul, ahogy két alakja egymás kezét fogja, vagy egymással küzd…

– Elállt a szavam – mondta Cara Delevigne. – Mintha tényleg kettéhasadtam volna. Átéltem a saját őrületemet: szerencsére, csak utólag.

suicide-squad-movie-characters-calendar

vissza
Legolvasottabb cikkek