Deep Silver, Focus Home, és Ubisoft akciók a Humble Store-ban

2017-05-22 12:14:45

Vége felé közeleg a Humble Spring Sale.


 

A Humble Store tavaszi akciójának utolsó négy napjában vagyunk, e körben újabb három kiadó dobja nevét a kalapba. Május 25-ig, azaz csütörtökig a Deep Silver, a Focus Home Interactive, és a Ubisoft leárazásait tekinthetjük meg. E napon ér véget maga a Spring Sale is, úgyhogy ha valamire le akarunk csapni, itt az ideje.

Ami a Deep Silver-t illeti, a Homefront: The Revolution, a Metro Deluxe csomag, és a Saints Row IV ütheti a markunkat, de a Risen széria, a F1, vagy a Ryse: Son of Rome rajongói is örülhetnek többek között. A teljes kínálatot ide kattintva érhetitek el.

metro

A Focus Home Interactive a nemrég megjelent Styx: Shards of Darkness-szel, a Blood Bowl 2-vel, és a Farming Simulator-ral támad, de rengeteg űrkalandot is találunk a kínálatban, mint a Mars, a Battlefleet vagy a Space Run. Az akcióért erre tessék!

styx shards of darkness

A Ubisoft akcióira talán a legérdemesebb odafigyelni, ugyanis rengeteg nemrég megjelent címmel örvendezteti a rajongókat. Ghost Recon Wildlands, For Honor, Watch Dogs 2, de korábbi játék, mint az Assassin's Creed széria, a Far Cry, vagy a Rainbow Six Siege is olcsóbban vihető.

ubisoft_games_ruined_my_life_by_naif1470-d6zuwzk

vissza
Legolvasottabb cikkek