Deadpool - vajon eddig mennyi bevételt hozott?

2016-02-14 23:48:15

Mostanában egyre több cégnek, kiadónak kerülnek ki a pénzügyi elszámolásai az internetre, vagy valamilyen formában a nyilvánosság elé. Ez most sincs másképp!


 

Emlékszik biztosan mindenki, hogy a Star Wars rekordokat döntött a bevételhozással kapcsolatosan. Nos, annyit már az elején elárulunk, hogy A szürke ötven árnyalatát megelőzte a Ryan Reynolds alakítása, bár véleményem szerint ez nem túl meglepő. A februáa 11-i premier óta a Deadpool Amerikában 135 millió, míg nemzetközileg 125 millió dolláros jövedelemmel büszkélkedhet. Az összesített adatok szerint tehát több, mint 260 millió dollárral zárta az első hétvégét, márpedig ez a szám csak emelkedni fog. Ezen eredménnyel amúgy az R-besorolású filmek között átvette a vezetést nyitány szempontjából. Ezek után mi nem is csodálkozunk, hogy már a folytatáson dolgoznak, melyben nem mellesleg Kábel is szerepet kap.

 

Egyébként egy nem ide tartozó érdekesség, hogy a stúdió már 11 éve tervezgette a film megvalósítását. A forgatókönyvet kiszivárogtatták az internetre, hogy elterjedjen, majd megkapták a pénzt a FOX-tól a tesztfelvételre. Ez az anyag több évig csak porosodott, ám kb. két éve ez is nyilvánosságra került. A rajongók nagyon felkapták, és elhalmozták üzenetekkel és kérvényekkel a csatornát, akinek saját tulajdonát képezték ezen videók, tehátmondhatni illegális volt a kiszivárgás. Ryan-en kívül hárman (Rhett Reese, Paul Wernick és Tim Miller) vannak, akik közül valaki engedte szabadjára az anyagokat. A színész elmondása szerint 70%, hogy nem ő volt.

Nektek mi a véleményetek a Marvel legújabb mozihőséről?

vissza