Deadpool - befutott az IMAX trailer és poszter

2015-12-22 19:00:49

Nem hinném, hogy túl sokan vannak köztetek, akik nem szeretik a Marvel filmeket és hősöket. És mint tudjátok, a lista csak bővül!


 

 

Szinte már nem is lehet minden Marvel filmet, vagy hőst észben tartani, annyi van már belőlük! Nem tudom, hogyan csinálja a csapat, de mindezek ellenére nem unalmasak és nem elcsépeltek. Mindig tudnak újat mutatni! Mi több, biztos, hogy mindnyájatoknak van kedvenc szuperhősük. Sokan Pókemberre voksolnak, Vasembert a humora miatt szeretik, Hulk a pofonjairól lett híres, Thor a lányok táborában nagyobb népszerűségnek örvend (na vajon miért?), de a férfiaknak ott van például Natasha. De ne feledkezzünk el Sólyómszemről, Hangyáról, vagy épp Amerika Kapitányról sem! A jó hír viszont, hogy a lista még mindig bővül, és sosem tudni, éppen mivel rukkol elő a csapat.

Viszont a következő karakter vitathatatlanul sokaknál viszi a pálmát, már most, a film megjelenése előtt... Ő nem más, mint Deadpool, akit Ryan Reynolds alakít majd és a jövő év elején rója le tiszteletét a mozivásznakon! Láttunk már képeket a forgatásról, előzetest is kaptunk már, a mai nap pedig befutott az IMAX változat posztere és trailere.

Lássuk előbb a posztert, melyen a február 12-i dátum is szerepel, szóval mielőtt az előzetest megtekintitek, mindenki írja fel valahova!

1917139_1100187476672646_4267013973740757479_n

...és akkor nézzük a trailert!

Ne tagadjátok, tudjuk, hogy ti is várjátok! Nem elfelejteni, február 12, Deadpool!

vissza