Dead Rising 4 - határidős küldetések, Season Pass

2016-10-20 17:46:33

Gondoltátok volna, hogy Frank West amikor épp nem a plázában lófrál vagy zombikat vagdal, minigolffal tölti az idejét? Pedig a legújabb információk szerint ez így igaz.


 

A Microsoft és a Capcom felfedte a 25 dolláros Season Pass-t a nagyvilág előtt, mi több, három DLC tartalmát részletezte is: A Stocking Stuffer Holiday Pack egy ünnepi csomag, mely telis-tele van új fegyverekkel, zombikkal, járművekkel és jelmezekkel. Aztán ott a Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf. Nevéből már kitalálhattátok, mit takar. Vagy mégsem? Összesen 18 minigolf fordulóban veszünk majd részt. Ennek helyszínéül az ikonikus Willamette Memorial Megaplex Mall szolgál majd, ám labdánk „enyhén” túl lesz méretezve, így követelhet néhány nem tervezett áldozatot.

A harmadik csomag keretében bejelentették, hogy visszatérnek a határidős küldetések, legalábbis egyről már tudunk. E DLC-ben főhősünk megfertőződik, feladatunk pedig a gyógymód megtalálása lesz. Igen ám, de Frank elkezdi más szemszögből is látni a világot, eájön, hogy a zombik egyre okosabbak, a katonai erők pedig még jobban keresztbe tesznek neki.

A Dead Rising 4 december 6-án debütál. Ki várja már az ünnepi hentelést?

vissza