De-formers - itt a Ready at Dawn új játéka

2016-06-05 13:29:33

Az ígérethez híven a Ready at Dawn valóban bejelentette új játékát, de valljuk be, cseppet sem erre számítottunk. Ez viszont nem azt jelenti, hogy nem nyerte el tetszésünket!


 

A Ready at Dawn még a közelmúltban közölte, hogy hamarosan bejelentésre számíthatunk házuk tájáról, ami azóta meg is történt. Először nem tudtuk mire számítsunk a PlayStation 4 egyik első nagy címének, a The Order: 1886-nak fejlesztőitől. Nos, az új projekt felfedése megtörtént, és De-formers címmel bemutatták új, multiplayer-központú játékukat, melynek koncepciója cseppet sem hajaz korábbi kreálmányukra, sőt...!

Ahogy említettük, egy többjátékos-központú projektről van szó, méghozzá egy aréna brawler-ről. Feladatunk, hogy ún. Formok bőrébe bújva felülkerekedjünk a pályán lévő másik 7 játékoson. A figurák mindegyikének van valamilyen képessége, ám különféle objektumokat magunkba burkolva még nagyobb erőkre tehetünk szert. A bejelentéshez mellékelt előzetes alapján egy igencsak mókás dologról van szó és bár a God of War: Chains of Olympus megalkotóitól nem ezt vártuk, pozitívan érint.

Az egyébként osztott képernyős módot is támogató De-formers megjelenése még idén várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.

vissza