Dark Souls III - hátborzongató trailer, sötét látványvilág

2016-02-25 12:01:02

Persze senki nem lepődik meg, ha a Dark Soul széria és a hátborzongató egyszerre kerül említésre. Ezúttal azonban nagyon kitettek magukért a készítők, mert ha ettől nem áll fel a szőr a hátatokon, akkor semmitől.

 

Az új Dark Souls traileren teljesen átjön az a sötét, szomorkás és vérfagyasztó hangulat, amit a játék képvisel. Nehéz harcokból ezúttal sem lesz hiány, ahogy horrorisztikus ellenfelekből sem. Azok a PC játékosok, akik előrendelik a Dark Souls 3-at és megvan nekik a Dark Souls első vagy második része, esetleg a First Sin, 5 dollárral kevesebbért juthatnak hozzá a programhoz, ráadásul megkapják a soundtracket is. Ez vonatkozik a PlayStation Store vásárlókra is. Az Xbox One tulajdonosoknak sem kell csüggedniük, ők ugyanis megkapják az eredeti Dark Souls-t a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően. Nézzétek meg a hátborzongató előzetest, érdemes:

Külön érdekesség, hogy sikerült ijesztőre átdolgozni az eredeti Cyndi Lauper True Colors számot.

Eredeti:

Richie Kohan féle verzió:

Nekem annyira tetszett a muzsika, hogy utána még vagy hatszor meghallgattam, pedig az eredetiért enyhén szólva nem vagyok oda. Jó összehasonlítani, szinte mintha nem is ugyanaz lenne.

 

A Dark Souls 3 április 12-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

vissza