Dark Souls 3 - így gyűrd le a "táncos" boss-t

2016-04-17 10:08:07

A Dark Souls széria sosem a könnyedségéről és nyugodtságáról volt híres és az új rész sem ad okot a csalódásra e téren. Még jó, hogy van, aki segítő kezet nyújt...


 

5 napja már, hogy megjelent a Dark Souls 3, ezzel együtt pedig 5 napja annak, hogy nem tudjuk letenni. Egyre több az olyan lény, mely esetében nemhogy azt nem tudjuk hogyan álljunk neki legyűrni, hanem már az is elgondolkodtató, hogy egyáltalán megpróbáljuk-e... Ilyen a The Dancer of the Boreal Valley, aki kétségkívül a legnagyobb kihívást jelenti a 3. részben ellenség terén. Már első pillantásra levehető, hogy rettentően gyorsan mozog. Meglepő lehet, hogy csak az aréna körül járkál lábujjhegyen, és szinte várja, hogy megtámadd.

dark souls 3 dancer

Ez így is van, ám amint nekiesel és sikerül bevinned egy-két találatot, megállás nélkül elkezd csapkodni és meg sem áll, amíg legfeljebb miliméterek maradnak életerődből. Ha még nagyobb peched van, csak akkor veti be a nagyágyút, amikor is feldob, majd minden gond nélkül nyársara tűz. Joggal mondható, hogy ő az első fő, aki nem csak jutalmazza az önuralmat, de egyenesen követeli. Egész biztos, hogy nm első próbálkozásra sikerül legyőzni, de ha türelemmel állunk neki, sikerülhet.

Vessetek egy pillantást a PC Gamer videójára, melyben néhány tippel segítenek eljutni a győzelemhez:

 

Ha sikerült legyűrni, garantáltak az örömkönnyek!

vissza