Cyberpunk 2077 - élő város zökkenőmentes multiplayerrel

2016-09-28 20:47:15

Mint már tudjuk, a CD Projekt Red következő nagy dobásán többen dolgoznak, mint a The Witcher 3-on, azonban ezen felül semmit nem tudunk a Cyberpunk 2077-ről.


 

A Geralt utolsó kalandjait felölelő művel igencsak magasra tették a mércét a nyílt világ feltárásában, azonban a stúdió szeretné tartani a lendületet. A támogatások révén a moziélményt, a rettentően jó animációkat és a város élethűségét is garantálni akarják a zökkenőmentes többjátékos mód mellett.

Szeretnének egy hatalmas várost, játszható, valós időben, mely a technológia, az AI és az automatizálás alapjain fekszik, efelett pedig támogatja az innovatív eszközöket és eljárásokat, ezzel létrehozva egy remek, nyitott világú játékot. A multiplayer több játékmódot sorakoztat majd fel, tudunk személyek után keresgélni, objektumokat másolni, mindezt egy kezelhető felületen. Ezen információkról a GamePressure számolt be, ám maga Robert Malinowski is megerősítette, ám hozzátette, túlságosan bonyolítani sem szeretnék az egészet.

cyberpunk-2077

Feltételezhető, hogy a CDPR támogatási kérelme sikeresnek bizonyult és ezt a Cyberpunk 2077-en alkalmazzák majd. Remélhetőleg nemsokára már a 2014 márciusa óta inaktív Facebook- és 2013 óta szintén magáról nem hallató Twitter oldalon is megjelenik már valami a borítóképen kívül.

vissza
Legolvasottabb cikkek