Csúszik az új Hitman megjelenése

2015-09-23 12:04:14

Az IO Interactive bejelentette, hogy a decemberre tervezett Hitman premier elmarad, helyette pedig a tavasz elsőt havát célozzák meg kilövési időkeret gyanánt. Semmi komoly okuk nem volt, hogy hónapokkal csúsztassák el a megjelenést, az extra fejlesztési időt azonban további tartalmak elkészítésére fogják felhasználni, áll az IO közleményében.

Az eredetileg december 8-ára időzített megjelenési dátum márciusra változik, ennél konkrétabb időpontot azonban még nem közöltek, azt várhatóan a későbbiekben pontosítják majd.

"Elhalasztani egy megjelenési dátumot sosem könnyű döntés. Tudjuk, frusztrációt okozhat, ha egy játékra hosszabb ideig kell várakozni, de mi hiszünk abban, hogy egy jobb kilövést és egészében véve tökéletesebb élményt tudunk cserébe leszállítani..." - nyilatkozta az IO szóvivője.

Az új Hitman játék tehát valamikor március magasságában érkezik majd PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra, még több tartalommal és az ígéretek szerint kellemesebb játékélménnyel. Manapság egyre több kiadó kerüli el tudatosan a karácsonyi forgatagot, hogy később több figyelmet szentelhessenek a vásárlók az adott címnek, így nem kizárt, hogy ez a momentum is szerepet játszhatott a Hitman tavaszi megjelenésében.

vissza
Legolvasottabb cikkek