Csernobilba kalauzol a Spintires legújabb DLC-je

2019-11-19 19:05:00

Kétlem, hogy vannak köztetek, akik még nem hallottak a Spintiresről, ha egy említés erejéig is... Aki mégsem, elöljáróban annyit érdemes tudni róla, hogy egy teherautós szimulátor, melyben a természettel való küzdelem kerül reflektorfénybe. És hogy ezt hogy oldják meg? Rengeteg, és még annál is több sárral, iszappal. 

A legújabb DLC decemberben érkezik, és Csernobilba kalauzolja a játékosokat. A helyszín ismerős lehet a nemrég lecsengett sorozatból, vagy ha a videójátékokat tekintjük alapul, a Stalkerből, ám itt az atomerőmű, vagy épp a mutánsok helyett a fakitermelési pontok kerülnek megvilágításba. Kapunk egy Geiger számlálót is, melynek segítségével el kell, hogy kerüljük a sugárzást anélkül, hogy megaragadnánk valahol, vagy épp megrongálnánk a kocsit. A bővítés két járművet hoz magával: a B-157-et és a B-505-öt, melyek remélhetőleg elég keménynek bizonyulnak majd az új környezethez.ű

Akár városnézésre is elmehetünk, hiszen az atomerőművet, Pripyatet, a Vörös-erdőt, és sok más helyszínt életre keltenek a kiegészítőben. A tervezett megjelenés idén decemberben esedékes. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a DLC a 2014-es, Oovee Games által kiadott Spintireshez érkezik, nem pedig a Mudrunnerhez (korábban Spintires: MudRunner).

vissza
Legolvasottabb cikkek