Control – itt a The Foundation előzetese és tartalma

2020-03-16 18:54:00

A Control első bővítése, a The Foundation megjelenése már a nyakunkon van, így épp itt volt az ideje, hogy tisztázzuk, mit is tartalmaz a DLC. A fejlesztők emellé egy előzetest is közzétettek, eszerint Jesse további problémákba ütközik, a megoldáshoz pedig az Oldest House alá kell beférkőznünk, ahol az asztrális sík ismét egybefolyik a valósággal. Helen Marshall megkeresésére indulunk, aki minden bizonnyal tudja, mi folyik itt, és további információval tud szolgálni a tábláról is. 

A The Foundation vonalának elindításához be kell fejeznünk az alapjátékot, majd a Central Executive területen a Hotline Chamberön belül oldhatjuk fel a tartalmat. Ahogy az alapsztri, a DLC is tartalmaz majd mellékküldetéseket, az eddig tudottak alapján pedig mintegy 4-5 óra pluszt kínál. Új közelharci ellenségként köszönthetjük a Hiss Sharpenedet, mely bizonyára tartogat egyet s mást a tarsolyában. A Shape, mint képesség lehetővé teszi egyes környezeti elemek átalakítását, a Fracture fegyverfrissítéssel pedig még többet zúzhatunk.

A Megjelenés március 26-án esedékes PC-re és Playstation 4-re, az Xbox One tábornak azonban június 25-ig kell várnia a The Foundationre.

vissza