Chivalry: Medieval Warfare - közel a konzolos megjelenés

2015-11-20 00:23:13

A még 2012-ben PC-re, majd a tavalyi évben Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra megjelent játékot nemsokára a jelenlegi generáció konzoljain is élvezhetjük.


 

A PC-s verzió remekül sikerült, már csak az eladások számát tekintve is, azonban sajnos ez a konzolos változatokról nem mondható el. A játékosok számának csökkentése és a látvány lebutítása meghozta a negatív eredményt. Érdemes azonban megjegyezni, hogy még nincs minden veszve, ugyanis várhatóan december elsején érkezik Xbox One-ra, illetve PlayStation 4-re. Az alapkiadás mellett egy Ultimate Edition is úton van, mely az összes DLC-t tartalmazza az alapjátékon felül.

Aki egyébként nem ismerné a Chivalry: Medieval Warfare-t, egy a középkorban játszódó (ezt gondolom leszűrtétek a videóból), többjátékos módú harci játékról van szó. Egyszerre legfeljebb 24 játékos mérheti össze erejét 25 különféle csatatéren, emellett azonban egy 6 fős horda módra is van lehetőség, ahol is a játékosok együttes erővel próbálják visszaverni a hullámokban támadó ellenséget.

vissza