Chivalry 2 – túl a kétmillió eladott példányon

2022-07-16 10:11:00

A Torn Banner Studiosnak és Tripwire Presentsnek most tényleg van oka az ünneplésre. A Chivalry 2-ról már indulása úta tudtuk, hogy sikeres, de most ezt pontos számokkal is alátámasztották: túllépte a 2 millió példányos eladást, minden platformot beleértve. A mérföldkő elérése apropóján a fejlesztők egy napló keretein belül engednek betekintést a Tenosian Invasion frissítés kulisszái mögé. Ez nem csak egy új frakciót, de lovas harcot és más egyebet is hozzáad a játékhoz.

Ahogy a fejlesztői naplóban is szerepel, a stúdió célja az volt, hogy egy év alat megduplázza a Chivalry 2 tartalomkörét, ezt pedig hivatalosan is elérte. A megjelenés óta számos ingyenes bővítést adtak ki, köztük új térképekkel, fegyverekkel és játékmódokkal. 

A videó a jövőre tekintve is felvázol néhány izgalmas információt. Ilyen például a Hippodrome, mely egy új térkép a Tenosian beállításon belül, de új fegyverek és módok is készülőben vannak, de a hőn áhított cross-play party is közeleg. Egy biztos, a Chivalry 2 támogatása nem idén, de nem is a közeljövőben fog leállni.

vissza
Legolvasottabb cikkek