Carmageddon: Max Damage - előzetes

A plusz egy év sajnos arra sem volt elegendő, hogy a legtöbbet kritizált komponenseket korunk minőségi szintjére hozzák fel a Stainless Games fejlesztői.
2016-07-23 09:25:57

Az 1997-ben debütált Carmageddonnak a vér, a cél nélküli erőszak és a rombolás volt jellemzően szerves… belső szerves része. A recept két évtizeddel később sem változott, csak a minőségből adtak lejjebb… sokkal lejjebb.


 

Carmageddon-Max-Damage

Az immáron csaknem húsz esztendeje köztudatba robbant Carmageddon franchise új szárnypróbálgatásokba kezdett, amelynek nem lett igazán fényes végeredménye. A Kickstarteres kalapozást követően tavaly megjelent PC-re a sorozat legújabb darabja, amelyet idén az új generációs konzolok próbálnak meg friss címmel, jobb színben feltüntetni. A plusz egy év sajnos arra sem volt elegendő, hogy a legtöbbet kritizált komponenseket korunk minőségi szintjére hozzák fel a Stainless Games fejlesztői. A csalódásba torkollott újraindulást PlayStation 4-en és Xbox One-on sem voltak képesek jelentősen jobb formába önteni.

Hogy miben lett erős és miben hozott csalódást a Carmageddon: Max Damage, azt hamarosan megtudhatjátok a PIXEL Magazin következő lapszámából!

vissza
Legolvasottabb cikkek