CoD: Black Ops III - élőszereplős trailer és az új Nuketown

2015-11-01 23:33:52

Az utóbbi években nem telhet el ősz egy-egy új Call of Duty epizód nélkül. Sajnos egy ideje a sorozat nem tud levenni minket a lábunkról, de nagyon úgy néz ki, hogy a Black Ops III idén megtöri a jeget.


 

A jövő héten megjelenő Call of Duty: Black Ops III-ról már szinte mindent tudunk. Rengeteg információt hozott már nyilvánosságra az Activision, olyannyira, hogy immáron több, mint egy hete kiadták a launch trailert. Azt hittük november 6-ig már nem is hallunk a projektről, ám a fejlesztők is észrevették, hogy ezúttal nem nyúltak mellé, hisznek benne, hogy képesek elnyerni tetszésünket.

A mai nap kaptunk egy igencsak elvontnak nevezhető élő szereplős trailert, melyben Kevin, a dicső katona hősiesen megküzd bármivel, ami a csatatéren mozog, legyen az robot vagy akár zombi. Félelmet nem ismerve ugrál falról falra és leszámol mindenkivel!

Egy másik , még tegnap előtt kiszivárogtatott videóanyagból pedig egy régi-új pályát, a Nuketown-t fedezhetjük fel. Az immáron harmadszor visszatérő map ezúttal Nuk3town néven lesz elérhető az előrendelők, illetve valamelyik limitált kiadást megvásárlók számára. Érdemes megjegyezni, hogy a pályát teljesen az alapoktól kezdve újratervezték, hogy tökéletesen megfeleljen a Black Ops III falon futós, ide-oda ugrálós játékmenetének. Sajnos az Xbox 360 és PlayStation 3 tulajdonosoknak a már említett korlátozások elviselése mellett erről is le kell mondaniuk.

A Call of Duty: Black Ops III november 6-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-4-re és Xbox 360-ra, illetve One-ra is.

vissza