Bővítsd ki Xbox konzolod kapacitását az új Seagate 2TB Game Drive For Xbox SSD-vel!

Az új pro családba tartozó 2TB, 1TB és 500GB kapacitású SSD-k gyors betöltési időt biztosítanak, így hasíthatsz az Xbox One játékaidban

2018-06-25 15:23:00

A Seagate Technology (NASDAQ:STX), a világ vezető adattárolási megoldásainak gyártója a mai napon bejelentette az új Xbox Drive SSD meghajtóit – a kifejezetten az Xbox One konzolhoz fejlesztett villámgyors SSD tárolóeszközt -, ami jobb játékélményt és kényelmes hordozhatóságot biztosít.

A 2TB, 1TB és 500GB kapacitással elérhető professzionális minőségű SSD-vel a gyorsabb játék betöltésnek köszönhetően még gyorsabban kerülhetsz játékba.  Hivatalosan minősített Xbox meghajtók, amelyek megfelelnek az Xbox One X konzolok elvárásainak és növelik azok tárolási kapacitását, hogy helyet biztosítsanak az összes játékhoz és letölthető kiegészítőhöz.

Az Xbox konzol azonnal felismeri és két perc alatt telepíti a Game Drive for Xbox SSD-t, majd utána USB 3.0 sebességgel a meghajtóról ugyanúgy játszhatjuk a játékok, mintha azok a konzol belső merevlemezén lennének. Továbbá a Game Drive for Xbox SSD elég kicsi ahhoz, hogy zsebre vághasd, nincs szükség külön tápkábelre, és akár több mint 501 játékot tölthetsz rá bővítményeikkel együtt, valamint az Xbox One bármely generációján2 használhatod.

Az új Game Drive for Xbox SSD a nyár végétől lesz elérhető a kiskereskedőknél és az interneten 600 dollár (2 TB kapacitás), 300 dollár (1 TB kapacitás) és 150 dollár (500 GB kapacitás) ajánlott végfelhasználói árakon

vissza