Black Desert Online - Máris előrendelhető

2015-11-18 12:27:19

A Daum Games már hónapok óta bombázza az MMORPG rajongóit a Black Desert Onlineból származó screenshotok tömegével - ha ez nem lenne elég, most néhány gyönyörű trailerrel együtt immáron az előrendelés is elérhető.

 

black-desert-online-10-14-15-1

Nem sok szerencsés ember tud bármit is a Black Desert Online játékmenetéről - csak azok kevesek, akik már az orosz szerveren próbára tették tudásokat -, de a játék máris rabul ejtett mindenkit az elképesztő grafikájával és a részletesen gyönyörű karakterkészítőjével.

Az elmúlt pár hónap alatt megtudtunk egyet s mást a játékról. Az alapvetőlegesen havidíjmentes játékban alapból hat kaszt áll majd rendelkezésünkre, melyek mindegyike különleges és egyben sajátos játékélményt garantál.

black

Akik most előrendelnek, háromféle csomagból tudnak válogatni:

1. Traveler's Package (30 euró): 24 órával korábban nyílnak meg a szerverek, 7 napos vendégfiók, Black Desert Online digitális változat, illetve egy kupon, amivel testreszabhatod karaktered kinézetét + egyéb extrák.

2. Explorer's Package (50 euró): Black Desert Online digitális változat, kettő darab 7 napos vendégfiók, exkluzív hozzáférés az egyik bétához, karakter kinézetét változtató kupon, 48 órával korábban nyílnak meg a szerverek, egyedi fegyver skin, egy válaszott kisállat és egy Tier 3-as ló.

3. Conqueror's Package (100 euró): Black Desert Online digitális változat, hozzáférés mindkét bétához, három darab 7 napos vendégfiók, karakter kinézetét változtató kupon, 96 órával hamarabb nyílnak meg a szerverek, Tier 5-ös ló, válaszható kisállat, egyedi fegyver illetve ruha kinézet, 2500 darab gyöngy aminek értéke 25 euró + egyéb extrák.

A játék 2016 elején veszi majd kezdetét, szóval addig lehet gyűjtögetni és informálódni.

vissza
Legolvasottabb cikkek