BF1 Easter Egg - az ikonikus házikó a „Fel!” c. animációs filmből

2017-03-20 19:33:33

Megvan még a lufikkal felszerelt házikóval felszálló Mr. Fredricksen?


 

Megjelent a They Shall Not Pass, és hatalmas meglepetésünkre nem érkezett figyelemre méltó jutalmak nélkül. Egy olyan látványt tár elénk, amit amúgy nem igazán az alső világháborúban képzelnénk el: a repülő ház a Fel!-ből.

Igaz, az animációs filmben több ezer léggömb segítette a levegőbe az amúgy nem kis mértékben kicicomázott kuckót, itt három hatalmas teszi meg ezt helyette. Mivel e kiegészítő a franciákat helyezi reflektorfénybe, ezen ballonok is a zszló három színét, a pirosat, a fehéret és a kéket viselik. Ami ennélis érdekesebb, az a megtalálás módja.

A Jackfrags névre hallgató YouTuber elmondja, először a három elrejtett borosüveget kell megtalálni a Verdun Heights map területén, majd szétlőni őket, akármennyire is fáj a szívünk a jó francia nedűért. Szörnyű veszteség, de hát a háború ezzel jár... Feladatunk ezzel nem ér véget, ezután három szélkakare kell rábukkannunk, majd rálőnünk.

Miután mindezt megtettük, szemeinket szegezzük délnek! Nemsokára a távolban feltűnik a három óriási lufi, magával repítve a Paradise Falls-ba tartó kunyhót. Egészen a horizonton való eltűnésig követhetjük tekintetünkkel. Bár az easter egg jelentése egyelőre nem ismert, talán csak a kitaláló nagy rajongója a mesének. Akárhogy is, mindkét esetben a veszteség az egyik legfőbb tényező, a háború által sújtott területeken való öldöklés közben viszont mégis egy pillanatra mosolyt csal az arcunkra (vagy kapunk kettőt a fejbe, míg a kéglit stíröljük).

vissza