Bemutatkozik a Prometheus 2 avagy az Alien: Covenant

2015-11-16 21:03:13

Nem titok, hogy Ridley Scott felemás közelmúltbeli teljesítményének egyik legjobb filmje a Prometheus, az Alien filmek egyik leszármazottja. Az a meglebegtetett pletyka pedig, miszerint a Prometheus 2, Alien főcímmel kerül a mozikba, igencsak felrázta a filmvilágot.


 

1sxwyg

Alien: Covenant címmel mutatják be a mozikban Ridley Scott következő nagy dobását.

Ez a film lesz az előzmény trilógia 2. dobása, így picit érthetetlennek tűnik, miért is kellett a címcsere, az biztos, hogy így már nem csak Scott neve, hanem a méltán elismert és több millió rajongót számláló Alien név is odahívja majd a kasszákhoz az ártatlan nézelődőt.

A film egyébként pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az első rész végén idegtépés közepette elvágták azt, tehát a nagy fehér Na'vik bolygójára indulnak főhőseink(?). Tudni illik Naomi Rapace a hivatalos bejelentésben nem szerepelt, de valószínűleg nem csak a leendőbeli Assassin's Creed sztárja, Michael Fassbender tér vissza az új bolygó felfedezésére, amit csak paradicsomként írtak körül. A forgatókönyv egy kezdő (Jack Paglens) és egy sci-fi sorozat író (Michael Green) kezében van, de reméljük, sikerül egy hasonlóan feszült és klisékkel teli filmet összehozni mint amilyen a Prometheus is volt.

A lényeg az, hogy Scotték januárban kezdik forgatni majd a filmet, és valamikor 2017-ben be is mutatják azt.

Addig annyit tudunk tenni, hogy várunk és nem idegeskedünk ha  esetleg még változtatják a film címét, mert ugyebár már volt Alien: Paradise Lost-ra is keresztelve, csak egy utalás miatt inkább átnevezték.

PHyndg6B4dCUBB_1_l

vissza
Legolvasottabb cikkek