Bejelentették a Qcontactz béta verzióját

2016-09-27 20:11:04

A QNAP a Qsirch után bejelentette a Qcontactz béta verzióját. Ezzel a programmal a QNAP NAS használók gyakorlatilag végtelen számú kontaktszemélyt és annak adatait tárolhatják adattárolójukon. A gyors importálási, menedzselési és keresési funkciónak köszönhetően a Qcontactz az ideális megoldás az értékes személyes és üzleti kapcsolatok kezelésére.


 

A Qcontactz alapvető funkció nagyon egyszerűen használhatók. A felhasználók közvetlenül importálhatnak névjegyeket Google fiókjukból, vagy CSV és vCard 3.0 fájlokat is beolvasva Yahoo, Outlook és Apple rendszerekből is feltölthetik azokat. Több intelligens funkcióval is rendelkezik az app, ilyenek az azonnali „pillanatkép” mentés, a gyorskeresés és a csoportok létrehozása. A QNAP ugyancsak bejelentette a Qcontactz API csatolót, amivel a rendszerintegrátorok a harmadik féltől származó alkalmazásokat - mint a CRM/ERP rendszerek - is könnyen integrálhatják ebbe a környezetbe.

qnap

„A Qcontactz egy nagyon hasznos névjegy menedzsmentalkalmazás, amely megakadályozza, hogy a kontaktszemélyek számának növekedésével az irányítás kicsússzon a kezünkből” – nyilatkozta Aseem Manmualiya, a QNAP termékmenedzsere. „Az applikáció továbbá együttműködik a QmailAgent-tel is, hogy egy igazán korszerű és napról-napra jobb megoldást nyújtó kommunikációs élményt biztosítson.”

vissza