Battlefleet Gothic: Armada - bemutatkozik a Káosz flottája

2016-02-13 17:35:31

Rengeteg Warhammer játék készül párhuzamosan, ahogy azt valószínűleg ti is észrevettétek, ám most egy, a tömegből kissé kirívó darabról van szó.


 

Biztosan mind hallottatok róla, hogy mostanában a Warhammer játékok nagyon beásták magukat a készítők tervei közé. Először a magyar Neocore Games játéka, az Inquisitor – Martyrlétezésének örültünk, aztán megtudtuk, hogy a Total War széria is készül egy, a Warhammer világában játszódó epizóddal, nemrég pedig, az End Times – Vermintide megjelenése után az Eternal Crusade alfa fázisába tekinthettünk bele. E csoportba tartozik a Space Hulk: Deathwing, a Dark Nexus Arena, a City of the Damned, a Xenos, de a Dawn of War 3 is, ezúttal azonban egy űrbéli, valósidejű stratégiai részről van szó, a Battlefleet: Gothic Armada-ról. Korábban már elemezgettük a projektet, hogy mi is valójában, most viszont az egyik sereg, a Káosz follája kerül bemutatásra egy előzetes keretében.

A krónika szerint ők képviselik az ősrégi birodalmat, hajóik is ódon tervek alapján készült járművek, ám a fejlesztők kiemelték, ez korántsem jelenti azt, hogy elavultak! Igaz, hogy e járgányok kevésbé masszívak, ám gyorsabbak ellenfeleiknél és messzebbről képesek likvidálni más hajókat.

A megjelenés valamikor az idei év elején várható PC-re és PlayStation 4-re.

vissza