Battlefield: Hardline - mit tartalmaz az utolsó DLC?

2016-02-14 15:49:13

Egyre többször vagyunk tanúi sajnos, amikor egy alapjátékon felül szinte minden tartalom, amely képes feldobni a projektet, kiegészítő formájában válik csak elérhetővé.


 

Nos, a Battlefield széria legújabb üdvöskéje, a Hardline összesen négy darab prémium DLC-vel bővül, melyből három már elérhető. Az utolsó a Betrayal címet kapta. Megjelenési dátumot még nem tudni, ám a tartalommal már tisztában vagyunk. És hogy mik lesznek ezek? Íme:

  • 4 új pálya
  • 18 új fegyver
  • 2 új jármű
  • Gun Bench Super Feature
  • mindezek mellé jön egy ingyenes frissítés is

És hogy mindez micsoda pontosan? Nos, a négy pálya az Alcatraz, a Chinatown, a Cemetery és a Thin Ice. ez utóbbit láthatjátok a fenti videóban. A cím sem elírás, hiszen a hét fegyver mellé az ingyenes frissítés is hoz még 11 darabot. Ebben lesz egy Scorpion, egy M4-es shotgun, sőt egy M1903 Sringfield is. Aki viszont nem a távolsági harc híve, az se csüggedjen, kapunk kést, bárdot, ásót, mi több egy, a Dragon Age-ből származó kardot is. És ha már a fegyvereknél tartunk, a Gun Bench Super Feature segítségével testre szabhatjuk, majd ki is próbálhatjuk kicsikéinket az éles bevetéseken kívül is.

0fa9832bcc56005f31ba4bad743a0021

A DLC valamikor március folyamán válik elérhetővé. Vajon segít a játékon ez a kiegészítő csomag? Igen, szüksége lenne egy "kis" löketre, ugyanis statisztikák szerint naponta átlagosan összesen ezren játszanak vele PC, kétezren pedig PS3-on keresztül. PlayStation 4-en kb. 4500-an jelennek meg minden nap, Xbox One-on pedig még egész jó a helyzet, hiszen 9800-an hasítják szervereket.

 

 

vissza