Battlefield 3 – már saját, egyedi szerverünk is lehet egy módnak köszönhetően

2020-12-30 13:41:00

A Battlefield 3 végre szabad, legalábbis ami a hivatalos szerverek zsarnoksága alól való felmentést illeti... A Venice Unleashed 5 évnyi fejlesztés után végre bárki számára elérhetővé vált. E módnak köszönhetően nem csak hogy más módokat készíthetünk, használhatunk, de saját, dedikált szerverre is szert tehetünk. Tekinte, hogy a hivatalos szerverek évek óta problémákkal küzdenek, melyeket legfőképp a csalók okoznak, ez igazi felüdülés! Ezt megelőzően ugyanis csak az EA jóváhagyott partnerein keresztül birtokolhattunk szervereket.

Érdekesség, hogy a VU-nak köszönhetően akár más módokat is integrálhatunk szerverünkbe, így akár a közösség által fejlesztett Reality Mod is elérhetővé válik e kereteken belül. Érdemes azt is megjegyezni, hogy ezen eljárás a fejlesztők elmondása alapján teljes mértékben legális, tehát csak egy Battlefield 3 példányra, és egy Origin fiókra van szükségünk hozzá.

Nem csak konfigurációs hozzáférést kapunk azonban a szerverekhez, hanem egy teljesen új spectator system is elérhetővé válik, mellyel sokkal könnyebb lehet mondjuk egy adott verseny lebonyolítása. A jövőben a fejlesztők teljesen egyedi tartalmakkal is készülnek, de dolgoznak kommunikációs megoldásokon és távoli szervertárolási megoldásokon is. A Venice Unleashed immáron elérhető a hivatalos honlapon.

vissza