Battlefield 1 - ez bizony az első világháború

2016-05-06 22:38:43

A DICE leleplezte a következő Battlefieldet, ahogy ígérte, nekünk pedig azóta tátva van a szánk! Ez bizony az első világháború!


 

A Call of Duty - Battlefield párharc már évek óta folyik. Sokak szerint ez a küzdelem már rég eldőlt, azonban tény, hogy a CoD széria is tud újat mutatni. A nemrég bejelentett Infinite Warfare meglepett, hiszen egy eddig szokatlan időbe és helyszínre kalauzol bennünket: a távoli jövőben az űrben fogunk harcolni. Viszont, ahogy lenni szokott, ilyenkor lép a ellenfél.

A DICE leleplezte a Battlefield 1-et, ami immáron nem kétség, hogy az első világháború történéseibe pottyant, ami szintén egy nem megszokott korszak, így kijelenthető, ismét dúl a párharc! Ami meglepő, az a játék címe. Igaz, hogy a széria első része 1942 címmel érkezett, így Battlefield 1 sosem jelent meg, hát most itt van.

Nem tudod mivel játssz? A Konzolvilágban több száz közül választhatsz!

A hivatalos oldalon feliratkozhattok a Battlefield Insider programra, amely az év második felében induló béta belépőjén kívül egyéb ajándékokkal is meglep majd. A Bettlefield 1 október 21-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Várjuk?

vissza