Battlefield 1 - a legjobban értékelt előzetes a YouTube-on

2016-05-12 14:45:06

Kevesebb, mint egy hete mutatták be a DICE első világháborús lövöldéjének előzetesét, most pedig már a legjobb minősítésű előzetes az egész YouTube-on.


 

Természetesen a Battlefield 1-ről van szó. E statisztikába beletartoznak a játékok, sorozatok és filmek is. 26 milliós megtekintéssel büszkélkedhet, 1,3 milliós pozitív és 24 ezer negatív értékeléssel, mindezt hat nap alatt. Csak hogy legyen mihez viszonyítani, az Amerika kapitány: Polgárháború előzetese öt hónap alatt 55 milliós megtekintést, 384 ezer pozitív és 10 ezer negatív értékelést tudhat magáénak. De hogy a játékok terén maradjunk, a Fallout 4 trailerén 11 hónap alatt 19 milliós megtekintés 291 ezer pozitív és 5 ezer negatív értékelés fityeg.

És hogy folytassuk a Battlefield - Call of Duty párharcot, az Infinite Warfare a Youtube történetének negyedik legnagyobb számban negatívan minősített előzetese. Még előtte áll egy Justin Bieber és egy Rebeca Black nóta és egy brazil Youtuber, aki az egymillió feliratkozóért a cégtől kapott aranymedált megsemmisíti. (Szerintem az ezüst, azt százezernél kapnak. - V) Legutóbbi ellenőrzéskor 18 milliós megtekintésnél tartott a CoD 320 ezer pozitív és 1,85 millió negatív minősítéssel. Az Activision figyelembe szerette volna venni a veterán és modern rajongókat is, ezért adná az Infinite Warfare-t a Modern Warfare Remastereddel. A legutóbbi pénzügyi ülésen nagy szerepet kapott e folyamat.

Vajon eme rajongói kampány mennyire lesz kihatással a játék értékesítésére akár a CoD, akár a Battlefield esetében?

Mellesleg mindezt figyelembe véve engem megfogott az Infinite Warfare koncepciója is és kíváncsian várom a játék megjelenését, természetesen a Battlefield 1-gyel egyetemben - Hénya

 

vissza