Az új Hitman epizodikus formában fog megjelenni

2016-01-15 10:50:10

Nem láttunk még AAA címet epizodikusan megjelenni. Bár a Telltale játékokra jellemző ez a forma, és sikeresnek is mondható, azok teljesen a történetmesélésre épülnek. Működhet ez egy sandbox bérgyilkosos alapnál is? Hamarosan kiderül!

 

hitman-ps4-ps4-48516

A prológus tehát egy alapfelállással indít, és megkapjuk Párizst, mint helyszínt. Ehhez csatlakozik Olaszország áprilisban, majd Marokkó májusban. A játék pedig folyamatosan fejlődni fog ezt követően is, akár heti rendszerességgel kap majd kisebb-nagyobb update-eket, végül pedig egy japán helyszínnel fog lezárulni. A döntés oka egyrészt, hogy egy mindig megújuló élményt tudjanak nyújtani a játékosoknak, másrészt hogy legyen idejük dolgozni a fejlesztőknek a különféle tartalmakon. Ez utóbbi találom az igazi magyarázatnak, de a nagyközönségnek még sem mondhatják, hogy: „Le vagyunk maradva, de azért mindig kaptok egy kis ízelítőt, hogy ne tűnjön az egész csúszásnak.” Persze így az ár is megfizethetőbb, nem kell egyszerre nagyobb összeget kiadnunk, elég részletekben fizetnünk. Ez határozottan pozitívum sokak számára, akik nem engedhetik meg maguknak egy hónapban azt a 60 dolláros kiadást. Így a prológus 15 dollárba fog kerülni, majd az ezt követő epizódok 10-be. A teljes játék 2016 végére lesz elérhető. Kíváncsiak vagyunk bejön-e az  Io-Interactive-nak az, ami a Telltale-nél működőképes. Az első rész március 11-én érkezik, de február 19-én már elstartol a béta PC-n, ami az előrendelők számára lesz elérhető.

Ti mit szóltok a Hitman epizodikus megjelenéséhez? (szerintem badarság, arról nem is beszélve, hogy a gyűjtői kiadásban nem lesz lemezen a játék és csak egy kódot kapsz... - V)

vissza