Az új Alien szuperijesztő

2016-09-23 18:55:12

A forgatás már befejeződött, mégis nagyon keveset tudni a jövő év egyik legjobban várt filmjéről, az Alien: Covenantról (hazai bemutató: 2017. nyár). A gyártó stúdió csupán annyit árult el, hogy a Covenant egy távoli bolygók gyarmatosítására szakosodott távolsági űrhajó, melynek legénysége új, csodálatos bolygót talál: amiről lassacskán kiderül, hogy egyáltalán nem is olyan csodálatos.

Ennél többet eddig senki nem mesélt, de most Michael Fassbender megtörte a hallgatást. Pedig eredetileg egy másik filmmel kapcsolatban kezdték kérdezgetni.

– Már nagyon szeretném egyben látni, amit csináltunk – nyilatkozta a színész, aki a Prometheus egyetlen túlélőjét, egy emberforma robotot, Davidet alakította, és ezúttal is főszereplő.

– Az biztos, hogy ez a film sokkal ijesztőbb lesz a Prometheusnál, de legalább olyan gazdag látványvilágú lesz. Csak közben mindig azt érzi majd a néző, hogy mindjárt történik valami borzasztó… és ez nagyon beleillik az Alien-filmek stílusába. Toplistás szuperijesztő lesz!

alien-covenant-prometheus-timeline

vissza