Az HBO elnöke beszélt a Trónok harca spinoffokról és a 8. évadról is

2017-06-03 11:07:55

Casey Bloys az Entertainment Weekly-nek adott interjút, érintve a nyolcadik évadot és a spinoffokat is.


 

Ami a spinoffokat illeti, melyekből nem mellesleg öt is készül, Bloys kiemelte, még igencsak korai ötletként léteznek. A szóban forgó projektek közül örülne, ha csak egy is megjelenne. Az igazgató egyébként négy darabról számol be, George R. R. Martin azonban még egyet említ. Szeretné, ha a rajongók is tisztában lennének vele, hogy ez jelenleg egy embrionális folyamat.

game of thrones

Az ötlet nem az, hogy négy show-t készítsenek. David Benioff és D.B. Weiss bemutatóinak statisztikái olyan magasak, hogy Bloys reményei szerint ő is kap egyet. Ez egy igencsak hozzútávú terv, az elsődleges cél jelenleg a nyáron induló hetedik szezon, valamint a nyolcadik munkálatainak megkezdése, majd a sugárzás. Mindez világossá teszi Martin múlt hónapban tett megjegyzését, miszerint e projektek nem többek egyelőre, mint ötletek.

game of thrones

Igaz, hogy a Trónok harcát epikus méretei emelik ki a többi széria közül, azonban ezt nem lehet megcsinálni öt sorozattal. Tény, hogy elég anyaguk van több előzményhez is, de ez őrültség lenne. George-nak vannak történetei és elképzelései ezzel kapcsolatosan és ez az oka annak, hogy a könyvek ennyire jók.

Bloys biztosítani szeretné, bármely spinoff készül is el (ha elkészül), méltó legyen az eredeti szériához. Több kimagaslóan jó író is van, akik e világnak részei akarnak lenni. Minden történet különböző, és más-más időintervallumot ölel fel, e tény pedig növeli az esélyt az egyediségre.

game of thrones

A nyolcadik évadra is kitérve, a bemutató dátumát bár egyelőre nem tisztázták, 2018-ban, vagy 19-ben mindenképp szeretnék képernyőre vinni a finálét. Bloys elmondta, még meg kell írni az epizódokat, készíteni kell egy ütemtervet, hogy jobban átlátható legyen az egész. A teljes interjú rengeteg érdekességgel teli betekintést enged a témába, melyet ITT olvashattok el.

A hetedik évad július 16-án debütál az HBO-n, melynek legújabb előzetesét már mi is közzétettük,

vissza