Az ADATA frissítette a HD710 Pro és az új HD650 külső merevlemezeit

Még több lehetőség a tartós, magas minőségű és széleskörűen kompatibilis adattároláshoz

2018-04-15 00:20:00

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója piacra dobta a HD710 Pro tartós külső merevlemezét a legkeresettebb HD650 termékcsalád mellett. A HD710 Pro az előd modellnek a HD710-nek a felextrázott változata, mely IP68 por és a vízállósággal, valamint katonai minőségű ütésállósággal rendelkezik. Fokozza a tárolt adatok védelmét a balesetek, a károk és az aktív életmódból következő behatások ellen, illetve négy színben érhető el. A HD710 Pro akár 4 TB kapacitással is rendelhető. A frissített HD650 stílusos, világoskék és fekete színekben érkezik, valamint 4TB kapacitással - ez egy új mérföldkő a tápellátást nem igénylő USB csatlakozású külső merevlemezek életében. Az új USB 3.1 modellek így szélesebb választási lehetőséget kínálnak az ADATA termékekből.

HD710 Pro: tartósabb és nagyobb, mint korábban

Az eredeti ADATA HD710 tökéletesen működik a Windows, Linux és Mac OS operációs rendszerekkel. A HD710 Pro továbbfejlesztett por és vízszigetelése javítja a tartósságát, a koszos környezetben és a szabadban való használatot. Meghaladja az IEC IP68 követelményeit, teljesen pormentes és akár 60 percig 2 méteres vízben is megőrzi működőképességét. Ezenkívül megegyezik a MIL-STD 810G 516.6 követelményekkel, túléli a legfeljebb 1.5 méterről történő leejtést és ütéseket. A HD710 Pro egyedi, háromrétegű védőhéjazatot alkalmaz, és olyan gyorsulás érzékelő technológiával van felszerelve, amely leállítja és újraindítja a meghajtó tevékenységét, amikor rázkódásokat vagy rezgéseket észlel az adatok romlása érdekében. A meghajtó ergonomikus USB portja könnyen nyitható és zárható, valamint egy hasznos körbefutó mélyedéssel rendelkezik az USB kábel elrejtéséhez. Vörös, sárga és kék változatok 1TB / 2TB méretben, míg a fekete változat akár 3TB / 4TB kapacitással is kapható.

HD650: az új 4TB-os klasszikus

A HD710 Pro-hoz hasonlóan a HD650 is kemény háromrétegű héjazatot használ a rajta tárolt adatok védelmére, valamint ugyanazt a G-Shock érzékelő technológiát használja. A frissített HD650 könnyű, kék és fekete színben érhető el, de a legfontosabb, hogy akár 4 TB kapacitást is kínál, mely kétszerese a az elődmodell a HD650 2TB-os maximális kapacitásának. Ez idáig csak olyan nagyteljesítményű külső meghajtókon volt lehetséges, amelyek külön tápellátást igényeltek, így a frissített HD650 fontos lépés a teljesítmény, a megfelelő ár/érték arány és a megnövelt tárolási kapacitás esetében, ráadásul kompatibilis az USB 3.1 eszközökkel.  

vissza