Az ADATA bemutatja az XPG GAMMIX termékvonalba tartozó S10 PCIe Gen3x4 NVMe 1.2 SSD és D10 DDR4 memóriát

Adattárolás és memória a játékosok számára, mely optimális teljesítményt és elegáns megjelenést biztosít

2018-04-15 00:20:00

Az ADATA® Technology a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója a mai napon bemutatta az XPG GAMMIX termékcsaládot, mely először a Computex 2017-en volt megtekinthető. Az újonnan megjelenő GAMMIX S10 PCIe3x4 NVMe 1.2 M.2 2280 SSD 1800MB/s olvasásra és 850MB/s írási sebességre képes a prémium 3D NAND chipeknek köszönhetően, illetve elérhető akár 1TB kapacitással. Az S10 stílusos hűtőbordája a gyors hőelvezetéshez lett tervezve. A GAMMIX D10 DDR4 memóriamodulokhoz hasonlítanak, amelyek szintén egyéni hőelvezetéssel rendelkeznek, hogy alacsonyabb hőmérsékletet stabilabb teljesítményt biztosítsanak. Fekete és piros színekben érhetők el, akár 3000MHz-es sebességre is képesek, míg az alapsebességük 2666MHz az új Intel X299 alaplapokba helyezve. A GAMMIX vonallal a játékosok, a PC DIY rajongók és az overclockerek további lehetőségeket kombinálhatnak, amelyek ötvözik a teljesítményt és a dizájnt, melyek az XPG termékvonal alapvető célkitűzése.

GAMMIX S10: PCIe3x4 NVMe 1.2 M.2 hidegen tart

Az 1800 MB/s olvasási-, és 850 MB/s írási sebességgel az S10 kihasználja az M.2 2280 socket és az NVMe 1.2 protokoll hatékonyságát, hogy jobb teljesítményt nyújtson a játékosoktól a grafikai szakemberekig. Drasztikusan csökkenti az adatátvitelre történő várakozást, a betöltési időt és keresési késleltetést, és akár 1 TB 3D TLC NAND csomagot is képes tárolni az SMI vezérlővel. Az egyedi tervezésű XPG hűtőborda legalább 10 Celsius fokkal lejjebb tudja szorítani az M.2 SSD hőmérsékletét, elősegítve a stabilitást és a hosszú élettartamot. A DRAM és az SLC gyorsítótárazás segít a csúcsteljesítmény fenntartásában, az IOPS olvasási / írási 130K/140K teljesítménnyel. Az S10 továbbá támogatja az LDPC hibakorrekciót, és 2 millió órányi működést a legelső hiba jelentkezése előtt. 5 év garancia mellett, a vásárlók választhatnak 1TB, 128GB, 256GB és 512GB modellek közül. 

GAMMIX D10: agresszív stílusú DDR4 memória, kifejezetten gépépítőknek

A piros és fekete D10 DDR4 memóriamodulok az ADATA által tervezett fekete PCB-re kerültek és egy egyedi, a tetején nyitott XPG fogazattal rendelkeznek, amelyek a dinamizmus és a teljesítmény érzését szimbolizálják. Ugyanakkor a D10 modulok viszonylag alacsony profilúak, így kisebb vagy szűkösebb helyekre is könnyen telepíthetők. A 2400 MHz-től a 3000 MHz-ig elérhető D10 modulok prémium minőségű, gondosan válogatott összetevőket használnak a garantált minőség és kompatibilitás érdekében. Az Intel X299 alaplapra finomhangolt SPD, 2666 MHz-es sebességű, szemben más modulok 2400 MHz-ével. A D10 modul PCB-k 10 réteggel rendelkeznek az interferencia kiküszöbölése és a jelhűség javítása érdekében, valamint a nyitott felső hővédő nagymértékben javítja a disszipációt a jobb stabilitásért a játék és az overclocking közben, valamint a 2 uncia rézréteg tovább fokozza a hűtést. Az Intel XMP 2.0 kompatibilitással a D10 modulok stabil overclocking lehetőséget biztosítanak. Az ADATA élettartam garanciát nyújt az összes XPG memóriára.

Az XPG-ről:

Az Xtreme Performance Gear, vagy más néven XPG, nagyteljesítményű és különleges dizájnú, az ADATA gamereknek és overclockereknek szánt termékcsaládja. Az XPG csapat tagja játékosok és tuningolók és sok időt fektetnek a csapatépítésre. Az XPG termékek még az ADATA A+ tesztelésén is túlmutatnak, így biztosítják a teljesítményt és a stabilitást a gaming, a benchmarkok és túlhajtás rajongóinak. Az XPG világa új, izgalmas határokat feszeget a csúcstechnológiák összekapcsolásával, valamint iparágvezető partnerekkel a legfejlettebb grafika, fizika, játék terén – illetve növekvő figyelmet fordít a virtuális valóságra. Az XPG termékvonal nem csak puszta teljesítményével tűnik ki, hanem a megjelenésre, dizájnra is a stílusra is nagy hangsúlyt fektet. Az XPG azonnal felismerhető agresszív de mégis finom megjelenésével. A továbbfejlesztett hűtőbordával és magas sebességű memória-modulokkal az XPG mindent duplán biztosít a teljesítmény megszállottjainak. Az XPG termékek világszerte több tekintélyes elismerést kaptak, mint például a Good Design Award (Japán) és a Taiwan Excellence Gold Award. További tájékoztatásért látogassa meg a www.adata.com/xpg weboldalt. 

vissza