Az Acer megújította az erőteljes Liquid Z630 vonalat

2016-02-24 19:20:28

Az Acer bejelentette a még erőteljesebb Liquid Z630 okostelefont. Ez a modell (Liquid Z630) még tavaly, 2015-ben, szeptemberben került az IFA-n bemutatásra, viszont a Liquid Z630S több memóriát és háttértárhelyet kapott, mellé természetesen erősebb processzorral. A kialakítás kecses, ívelt tokozást jelent, feljavított előlapi kamerákkal, nagylátószögű lencsékkel, megerősített és újragondolt hangzással.


 

Mint minden Acer Liquid okostelefon, a Liquid Z630S számtalan kiegészítőt tartalmaz azért, hogy teljesértékű élményszintet adjon. Ilyen például a kompomisszummentes filmnézés, szelfikészítés, zenehallgatás. Az Acer BlueLightShield innovációja itt is megtalálható, a felhasználó szeme tehát védve van folyamatosan a káros kékfény-sugárzástól. A DTS Studio Sound magas minőségű hangélményt nyújt, legyen szó bármilyen zenéről, vagy épp mozizásról. A telefonnal fotózni szerető felhasználóknak kedvez a Bright Magic Photo opció, mely révén színtelt és erőteljes fénnyel bíró kompozíciók készíthetők pillanatok alatt.

acer-liquid-z630

Három fő profillal rendelkezik az Acer Liquid Z630S. Az Acer Quickmode révén egyszerűen válthatunk az előre beállított részletek közt. A Standard Mode azoknak szól, akik hétköznapi szinten kezelik az okostelefonokat, az Easy Mode pedig azoknak, akik még csak most kezdték az ismerkedést e téren. A Basic Mode leginkább a kisebb gyerekeknek lehet előnyös.

 

Liquid Z630 – még erőteljesebb

Az újdonság 64 bites octacore 1.3 Ghz-s MediaTek MT6753 processzorral lett ellátva. Az 5.5 col átlós, Android 5.1 alapú telefon ideális mindazoknak, akik olyan terméket keresnek, amellyel digitalis tartalmat kreálhatnak, oszthatnak meg menet közben. A beépített 3 GB RAM és az alap 32 GB-s belső háttértár mindehhez kitűnő hátteret biztosít. A készülék 4000 mAh-s akkumulátort kapott, garantálva a hosszú rendelkezésre állást minden egyes töltés után. A HD Zero Air Gap kijelző IPS alapokkal remekül adja vissza a 8 MP felbontással működő kamera széles betekintési szögű tudását minden szituációban (előlapi kamera), valamint a hátlapi, szintén 8 MP-s autofókuszos lencse akár 1080p felbontású videóinak élményhűségét.

acer z630s

A megújított Acer Liquid kezelőfelülete még felhasználóbarátabb lett. Legyen szó akár az applikációkról, vagy a desktop felületről, a térképekről, a jegyzetekről, a böngészőről – egyszóval: az egész interfész sokkal átláthatóbb, kezesebb.

A Z630 fel lett szerelve pluszban az AcerEXTEND opcióval is, mely vezetéknélküli kapcsolatot létesít a kompatibilis laptop vagy asztali gép között, és lehetővé teszi, hogy a telefon home képernyőjén egy emulátoron át lássuk a kijelzett remote képet. Itt is számos lehetőség áll rendelkezésre, mint például a weboldal és dokumentum megosztás, teljes képernyős módok, drag and drop rendezés, üzenetváltás, gépelés, képek szerkesztése, és sok egyéb.

vissza