Awesomenauts - újabb fizetős DLC a láthatáron

2015-12-24 18:52:13

Immáron több, mint 3 éve jelent meg a játék, de a fejlesztők még mindig tartogatnak nekünk tartalmakat.


 

 

Tapasztalhattátok ti is, illetve már mi is beszámoltunk róla, hogy a MOBA műfaj napjainkban egyre nagyobb sikernek örvend, ám ez nem azt jelenti, hogy könnyű is helytállni e szerepkörben. Maga a műfaj nem új, már jó ideje vannak képviselői, de még ezen belül is oszthatnánk kategóriákra a résztvevőket.

Az Awesomenauts például egy 2D-s változata e körnek, de ettől függetlenül remek élményt tud nyújtani. És ezzel nem egyedül van ezen a téren, gondoljunk csak bele, az Ori and the Blind Forest mekkora remekmű lett. Na, de vissza a szóban forgó játékhoz... Több, mint a 3 évvel a megjelenés után, ismét kapunk egy fizetős kiegészítő csomagot a projekthez: március környékén érkezik az Overdrive névre keresztelt DLC.

Ezáltal a játék rengeteg újdonsággal egészül ki. Új, saját szervereken futó matchmaking-et kap, melynek köszönhetően jóval kisebb lesz az esélye, hogy egy nálunk jóval fejlettebb ellenféllel találjuk szembe magunkat. Emellett figyelmet fordít az internetkapcsolat minőségére, ezzel stabilizálva a játékmenetet. Mivel MOBA révén rettentő nagy szerepet játszik a csapatmunka, ezzel kapcsolatos újításokkal is számolnunk kell. Pontosan nem tudni, ezalatt mit is értenek, de mi a fejlődési rendszerhez köthető dolgokra tudunk elsősorban gondolni. Grafikai javulást is észrevehetünk majd, ahova elsősorban a karakterek kinézete tartozik bele. A Starstorm Station térképét is megkapjuk, valamint egy új karakterrel, az Ix the Interloper névre keresztelt, a rajongók által megálmodott karakterre is szert teszünk.

A DLC egy prémium változatot is csatasorba állít, melyben 3 karakter kapott helyet: Professor M. Yoolip, Chucho Krokk és a Jimmy - Amy páros, akik ketten alkotnak egyet. Ráadásképp pedig az előrendelők Steampunk Yoolip skint tudhatnak magukénak.

vissza
Legolvasottabb cikkek